Pikkuvarsoja kesällä 2008

Etusivu

 

Yhteystiedot

Palvelut

Taustat

Henkilökunta

Hevoset

Myynnissä

Arkisto

Juha&Heimir ja Minna&Esko siirtokävelyllä orilaitumelle keväällä 2007

 

Henkilökunta

”Tallipäällikkö” Minna Toivonen, MMM, agr. Päätoimi lypsykarjan jalostuksen parissa. Islanninhevosharrastaja vuodesta 1975, kansallinen jalostus- ja kilpailutuomari, monenlaista yhdistystoimintaa islanninhevosten parissa. Paikalliskerho Jálkur on Minnalle rakas harrastus ja myös henkireikä.

”Tallipäällikön oikea käsi” Juha Heino. Päätoimena linja-autojen takuukorjaukset. Osallistuu tallin toimintaan rehuntuotannon, vesihuollon ja lannan loppusijoituksen muodossa. Tarttuu tarvittaessa kiinni hevosiinkin.

 

Venla 5v ja Funi frá Þúfu 12v (om. Valkosen perhe)Aliisa 3v ja Heimir frá Gliti 5v (om. Cata Portin)

 

 

”Pikkuapulaiset” Venla Heino (s. 2003) ja Aliisa Heino (s. 2006). Aina innolla mukana kaikissa hevoshommissa: Venla jo jonkinlaista varovaisuutta ja järkeä noudattaen, mutta Aliisa hevoskuiskaa täysin vailla itsesuojeluvaistoa.

 

 

 

 

 

Anna heinäkuussa 2009

 

 

 

Anna Kjällman, o.s. Sorsa. Minnan ”yhtiökumppani” hevoskasvatuksessa jo kahden vuosikymmenen ajan. Tallimme oma-eläinlääkäri.

 

 

 

 

 

Tallin tädit ja sedät

 

 

 

Sirkku Vainio, Fimurin omistaja. Naapurissa asuva Sirkku avustaa auliisti tallilla niin eläinlääkäriä kuin päiväheinityksissä yms. puuhissa.

 

 

 

 


 

 

 

Erja Islannissa kesällä 2007

Kari N Galapagos-saarilla

 

Erja ja Kari Niemeläinen, Línan taustajoukot. Erja avustaa mm. nuorten hevosten hoitotoimissa, tallitöissä ja päivittää kotisivujamme. Karin ja kameransa yhteistyöllä on moni kuva näillekin sivuille syntynyt.

 

 

 

 

 

 

Vakioapujoukot

Kari, Birta,jackrusselit  Pero ja Nyyti sekä Mirja joulutunnelmissa


Mirja ja Kari Kupari, Birtan ja Fóan omistajat. Tästä perheestä löytyy apu mm. lastenhoitoon ja hitsauksiin. Kuparin laajaa sukua agitoidaan surutta heinätalkoisiin, naapuritkaan eivät säästy.

 

 

 

 

 

 

Tommi, Funi, Maarit ja Senni aurinkoisena talvipäivänä

 

 

Maarit, Tommi ja Senni Valkonen, omistavat islanninhevosen nimeltä Funi frá Þúfu. Valkosen perhe on suurena apuna milloin missäkin. Senni on mainio vara-isosisko tytöillemme.
 

 

 

 

Sami ja Heidi Islannissa kesällä 2007

 

 

Heidi Wiceen ja Sami Laine, Eskon (Klakki frá Gliti) omistajat. Myös he ansiokkaasti avustavat kaikenlaisissa hevostilalla vastaantulevissa toimissa.

 

 

 

 

 

Muu henkilökunta 

 

Sepi heräilee

 

 

Sepi, erikoisalaa tuholaistorjunta. Syntynyt 1.9.2008, muutti meille joulukuussa 2008. Leikattu kolli, josta on kasvanut melkoinen puolitiikeri. Osaa jo metsästää kaikkea liikkuvaa. Itsesuojeluvaisto puuttuu hevosten ja ihmisten suhteen, joten on jatkuvassa vaarassa tulla vahingossa ylikävellyksi.